top of page

De laatste schooldag ...


De laatste dag op school is aangebroken. Martien en Annelien geven de laatste tips mee aan de leerkrachten, terwijl de anderen hun verfkunsten bovenhalen. De latjes voor de boekentassen van de kinderen krijgen een frisse kleur. Ondertussen wordt er gezongen, de sfeer is top!

Na de speeltijd wordt Pikko, de nieuwe klaspop voor het eerste leerjaar voorgesteld. Pikko brengt voor deze kinderen leuke cadeautjes van de leerlingen van de basisschool ‘De Wonderwijzer’ in Meerbeke mee. De kinderen van het eerste jaar zijn erg blij met de cadeautjes die zij van hun Belgische vriendjes krijgen. Zij nemen zelfs de foto en tekening van dit vriendje mee naar huis.

Na de school wacht monsieur Bah, de couturier, ons op om onze bestellingen op te halen. WAAww, wat een prachtige kunstwerken die hij voor ons maakte!

Na al dit harde werk hebben we nood aan een fris biertje! De vers gebakken bananenchips maken het helemaal af.

Deze avond hebben we ons laatste avondmaal bij Marijke en Mamadou. Voor het slapen gaan is het jammer genoeg al tijd om onze koffers voor de eilanden te maken. Wat vast staat is dat we het prachtige Kindia zeker zullen missen. De prachtige Guineese eilanden wachten ons alvast op.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page